Jaarverslag 
De eerste activiteit van het jaar was voor het jeugdbestuur de spookvossenjacht. Om de vossen er zo mooi mogelijk uit te laten zien hebben we een aantal nieuwe outfits gekocht voor in de verkleed kist van het jeugdbestuur. De kinderen werden weer op pad gestuurd om bij alle vossen een letter te verzamelen en daarmee een woord te maken. Met veel aanmeldingen en genoeg hulpleiding vanuit onder anderen de selectie meiden en jongens konden de kinderen onder begeleiding het dorp in en waren er voldoende vossen. Uiteindelijk was het een leuke avond en soms ook wel een beetje spannend.

Voor het zwemmen hebben we, met dank aan Erik Weening, weer gebruik kunnen maken van het zwembad ‘De Brink’ in Zelhem. Met een groep enthousiaste kinderen en genoeg ouders die wilden rijden ging iedereen op weg naar Zelhem.

Met het paaseieren zoeken was het gelukkig droog maar wel een beetje fris. Samen met de paashaas hebben de kinderen van groep 1,2 en 3 gezocht naar alle verloren eieren en het gouden ei. Naast het zoeken naar eieren hebben de kinderen ook nog verschillende spellen in het bos gespeeld waaronder paas eitje leggen. En voor de vinder van het gouden ei en voor het mooist versierde ei waren er nog 2 prijsjes te vergeven.

De springdisco was dit jaar in april en op een zondag in plaats van een zaterdag. Om 1u begonnen we met de kinderen van groep 1 t/m 3. Waarbij de nadruk vooral lag op een uur lang klimmen en klauteren met leuke muziek en disco lampen. Om half 3 was het de beurt aan de kinderen van groep 4,5 en 6. En als laatste waren de groepen 7/8 en de 1e klas aan de beurt. Bij de laatste 2 groepen werd er veel gesprongen en gelachen. Met leuke muziek en vrij spelen hebben alle kinderen zich goed vermaakt. 

De laatste activiteit, het gym kamp, met dit jaar het thema ‘Ruimte’. Met wat minder aanmeldingen dan vorig jaar maar nog steeds een mooi aantal. Met op de vrijdag avond een spannende ruimte tocht. Op zaterdag stond een vermoeiende 6 kamp en een bonte avond waarvoor al weken van te voren werd gerepeteerd op het programma. Op zondag nog een spellen ochtend en een barbecue en daarna zat het kamp er alweer op. Met erg mooi weer, een stormbaan en broodjes voor bij het kampvuur van heijerman de bakker hebben de kinderen een fantastisch weekend gehad waarbij het zwembad veelvuldig is en we veel hulp hebben gehad van de hulp leiding.