Ouder & Kind Gym

Ouder & Kind Gym

Op de maandagochtend 10.00 uur, beginnen we de week goed met Ouder & Kind Gym.

 

De Ouder & Kind gym is voor peuters van 1½ tot 4 jaar.

Peuters zijn volop in beweging: rollen, kruipen, klimmen, klauteren, de eerste stappen en al gauw wordt het rennen. Lang niet overal is daar voldoende ruimte voor. Wat is er dan leuker om heerlijk je gang te kunnen gaan in zo’n grote turnhal. Voor sommige kinderen een grote stap, maar met mama of papa (of soms opa of oma) erbij lukt het wel. De kinderen krijgen spelenderwijs wisselende bewegingssituaties aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen. Het opdoen van veel bewegingservaring is op deze leeftijd ontzettend belangrijk.

Je kind leert tijdens de les onder meer hoe kleine opdrachten uitgevoerd moeten worden. Daarnaast komen het inschatten van afstand, diepte, hoogte en verte aan de orde. In de ontmoeting met andere kinderen, leert je peuter rekening te houden met andere kinderen en dat je op je beurt moet wachten. Ouder en peuter gym versterkt de band tussen ouder en het kind.

Is ouder en kind gym ook iets voor uw zoon/dochter? Jullie zijn van harte welkom voor 3 gratis proeflessen. Kom gerust langs of neem contact met ons op. De ouder en kind gym wordt gegeven door Anouk te Mebel