Bestuur

Functie Naam Telefoon Email
Voorzitter Jan Bert Rijnberk   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Aafke te Plate   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Financiele administratie Ingrid Scheuter    
Bestuurslid Rob Leuverink    
Bestuurslid Kaj Tannemaat    
Sponsoring Caroline Faber   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie Brenda Krijger   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verenigingsmanager Martin Nijkamp 06-15467503  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertrouwenscontactpersoon Rachel Tieltjes 06-23287980 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


5949638 w800 martinnijkampVerenigingsmanager Martin Nijkamp
Voor verenigingen wordt het steeds moeilijker om over voldoende bestuurlijk kader te beschikken. Dit is een landelijke trend die al een aantal jaren gaande is. Ook voor VGV wordt het steeds moeilijker om alle plekken in het bestuur ingevuld te krijgen. Dit betekent dat er steeds meer taken komen te liggen bij minder mensen. Hierdoor blijven soms taken liggen, simpelweg omdat bestuursleden vrijwilligers zijn, die ook nog een reguliere baan hebben. Om dit op te lossen heeft het bestuur besloten om met een verenigingsmanager te gaan werken. Martin Nijkamp heeft deze functie op zich genomen voor 8 uur per week. Martin wordt bijvoorbeeld het aanspreekpunt van de leiding en ouders.

Contactgegevens van Martin:
Telefoonnummer: 06-15467503,
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Rachel TieltjesVertrouwenscontactpersoon VGV
Per maart heeft VGV een vertrouwenscontactpersoon (VCP). Rachel Tieltjes gaat deze functie vervullen.
Een vertrouwenscontactpersoon is een onafhankelijk persoon met geheimhoudingsplicht waar de leden
en/of ouders terecht kunnen als zij zich niet veilig voelen bij de leiding of bestuur. 

 

Contactgegevens van Rachel:
Telefoonnummer: 06-23287980
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.