Ledenadministratie

De ledenadministratie wordt bijgehouden door Brenda Krijger. Voor (vragen over) het aanmelden van iemand, of het afmelden van een lid kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Na het volgen van een aantal proeflessen kunt u zich aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Ook voor het opzeggen van het lidmaatschap neemt u schriftelijk contact op met de ledenadministratie. Hieronder vindt u tevens de actuele versies van het huishoudelijk reglement, contributietarieven, privacy verklaring en het formulier om kenbaar te maken wanneer u bezwaar heeft tegen publicatie van gebruik beeldmateriaal.

Bezwaar gebruik beeldmateriaal
Tijdens allerlei activiteiten van VGV zoals trainingen, wedstrijden maar ook feestjes georganiseerd door bijvoorbeeld het jeugdbestuur kunnen van leden foto’s of filmpjes worden gemaakt. Dit beeldmateriaal kan vervolgens te zien zijn op de website van VGV dan wel op social media van VGV. Leden stellen dit zelf over het algemeen zeer op prijs en naar buiten toe geeft dit beeldmateriaal vaak een goede indruk van de sfeer, de activiteiten en de prachtige prestaties van VGV.
Voor het geval bij een lid en/of de ouder/verzorger/voogd bezwaar bestaat tegen publicatie van foto’s of filmpjes waarop het lid staat, kan dat door middel van onderstaand formulier (bezwaargebruikBeeldmateriaal.pdf) kenbaar gemaakt worden. Ontvangt VGV dit formulier niet dan gaat zij ervan uit –en mag zij er ook van uit gaan- dat het lid dan wel diens ouder/ verzorger/voogd geen bezwaar hebben tegen publicatie van foto’s of filmpjes.