De Nationale Sportweek 2017

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Tijdens deze week zetten honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties uit heel Nederland hun deuren open en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. De Nationale Sportweek vindt plaats van 9 tot en met 17 september 2017.

Het thema ‘Ik neem je mee!’ is nauw verbonden met de Nationale Sportweek. Enthousiaste sporters worden dan geactiveerd om iemand mee te nemen naar hun sportclub die niet of weinig sport. Het is een effectieve manier om inactieve mensen van de bank te krijgen of vrijwilligers voor je sportclub te werven. Voor sportclubs en gemeenten dus een mooie kans om sportactiviteiten te organiseren die hierbij passen.

Ook VGV doet hieraan mee. In de week van 11 t/m 15 september 2017 mogen alle papa's, mama's, broertjes, zusjes, opa's en oma's mee naar de turnhal om mee te doen! Bij alle recreatieve lessen zal deze week het programma aangepast zijn zodat jong en oud mee kan doen! Tijdens de les zal er voor iedereen koffie, thee en iets lekkers zijn als beloning voor het harde werken.

Klik op de poster voor meer info!

2017 08 31 21 34 36 poster mee doen week.pdf Foxit Reader